skip to Main Content

Zijns coach

Je kan je eigen weg niet kennen, je kan hooguit je eigen weg volgen.

Ander zicht op onbegrepen fysieke en mentale klachten

Een persoonlijk ontwikkeltraject waarbij de groep als spiegel een krachtige extra dimensie toevoegt.

VOOR WIE?

Heb je behoefte aan verdieping in je leven of werk? Ben je op zoek naar jouw eigenheid, of sta je op een belangrijk kruispunt in je leven? Heb je relatie of werk gerelateerde vragen of uitdagingen? Lees dan verder.

JOUW PROCES STAAT CENTRAAL

Bij de begeleiding van jouw persoonlijk ontwikkeltraject nodig ik je uit om te leven vanuit je volle potentieel en jezelf vrij te maken van oude vormen en patronen. Waar ben je goed in? Wat wil je werkelijk? Hoe wil je invulling geven aan de volgende fase in je leven of loopbaan? Je krijgt grip op wat je wilt en wat je in de weg staat.

“Ik nodig je uit om los te laten wie je niet bent en te ontdekken wie je wel bent.”

OPBOUW

Zijns coaching is een persoonlijk ontwikkeltraject dat bestaat uit 4 tot 6 consulten verspreid over meerdere maanden. Tussen de consulten door werk je met persoonlijke opdrachten. Deze zijn zowel gericht op het ontwikkelen van je bewustzijn als op je vermogen om het geleerde toe te passen binnen je eigen werk en leefomgeving. Zo ontstaat er een duurzaam veranderingsproces.

METHODIEK

Bij elk consult is het ervaren van je lichaam een belangrijk onderdeel. Het zorgt ervoor dat er stilte in je hoofd ontstaat, zodat antwoorden op essentiële vragen vanuit je hart omhoog kunnen komen.

Je leert patronen te zien en te doorbreken en jezelf krachtig neer te zetten. Uitgangspunt is dat je zelf het instrument van verandering bent. Doorleefde ervaringen en persoonlijke inzichten maken dat het traject beklijft in de dagelijkse praktijk van je werk en leven.

WAT IS DE OPBRENGST?

  • Antwoorden op voor jouw actuele vragen.
  • Je unieke Talent ontdekt.
  • Versterking van wie je werkelijk bent.
  • Minder identificatie met gedachten.
  • Nieuwe bezieling in leven en werk.
  • Je bent in staat heldere keuzes te maken over wat jij werkelijk wil.

GROEPSPROCES

Wil je een extra dimensie aan je persoonlijk ontwikkeling toevoegen? Neem dan deel aan het BEWUST CREEREN  traject. Binnen dit persoonlijke ontwikkeltraject begeleid ik samen met Petulia van Tiggelen kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. Meer informatie over dit traject vind je hier

NIEUW LICHT OP HERSTEL

Persoonlijke ontwikkeling, waarbij gekeken wordt naar onbewuste emoties en aanverwante negatieve gedachten, werkt krachtig door bij het herstel van onbegrepen fysieke en mentale klachten. Op de site van NIEUW LICHT OP HERSTEL vind je hier meer informatie over.

PRAKTISCHE INFORMATIE

KOSTEN
Het eerste consult is meteen ook de kennismaking. Binnen dit consult zal je ervaren wat ik voor je kan beteken. Hierna kan je kiezen voor een traject van drie of vijf consulten.
Actuele kosten

LOCATIE
Alle consulten vinden plaats in de prachtig gelegen studio van: Yoga in de Tuin, Emmaweg 86 Kortenhoef.
Routebeschrijving

INFORMATIE
Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact op met
Michael Hulst 06- 33788976
Mailen kan ook naar : info@michaelhulst.nl

copyright Michael Hulst 2020

Back To Top