Skip to content

ZIJNS-COACHING, ZIJN MET WAT ER IS.

Als je werkelijk controle wil, zal je moeten loslaten.

Het willen controleren van je leven kost veel energie en geeft starheid. En een starre boom is zo omgewaaid. Werkelijke controle vraagt om flexibiliteit zodat je in het moment kan reageren op wat er op je afkomt.

Ik nodig je uit om los te laten wie je niet bent en te ontdekken wie je wel bent.

Vestigingslocatie: Emmaweg 86, Kortenhoef
(omgeving Hilversum)

logo Zijns-coaching

voor wie

Voor mensen met stress gerelateerde klachten als angsten, depressie, burn-out, onbegrepen lichamelijke klachten, alsook voor mensen met vraagstukken op het gebied van werk en relatie.

Het lichaam als ingang

Je beleeft de verbinding tussen lichaam en geest. Welke beperkende gedachten leven er in jou? Wat voor angsten zijn daaraan gekoppeld en wat doet angst met je lichaam? Welke oude patronen houden je tegen om voluit te stralen? Ik begeleid je in het verlichten van jezelf om zo te komen tot een gezonder, vrijer en meer bevredigend leven.

methodiek

Ik werk met zowel lichaamsgerichte oefeningen als mentaal onderzoek. Daarbij maak ik onder andere gebruik van ‘Focusing’ en ‘The Work’ van Byron Katie. Binnen een verandering of herstelproces is het begrijpen van een situatie of gesteldheid niet voldoende. Voor een werkelijke transformatie van oude patronen zal ook je lichaam meegenomen moeten worden. Daarom is het waarnemen van hoe je lichaam reageert op je denken een belangrijk onderdeel van een Zijns-coachingstraject.

Je krijgt inzicht in beperkende patronen en gewoontes en leert ze te doorbreken. Uitgangspunt daarbij is dat je zelf het instrument van verandering bent.

Een doorvoelde ervaring kan zorgen voor een permanente transformatie van oude patronen.

Trajectduur

Een Zijns-coachingstraject bestaat uit consulten van 1,5 uur en heeft gemiddeld de duur van 3 tot 12 consulten verspreid over 3 tot 5 maanden, maar de werkelijke duur bepaal jezelf. Tussen de consulten door werk je met persoonlijke opdrachten. Deze zijn zowel gericht op het ontwikkelen van je bewustzijn als op je vermogen om het geleerde toe te passen binnen je eigen werk en leefomgeving. Zo ontstaat er een duurzaam veranderingsproces.

Els had tien jaar last van ernstige slaapproblemen. Omdat Els heftige dingen in haar leven had meegemaakt leek het haar in eerste instantie logisch. Maar ook na psychologische hulp, slaappillen, medische onderzoeken en antidepressiva, verdwenen de klachten niet. Met Michael gaat ze het onderzoek aan.

Nancy heeft al jaren last van chronische pijn laag in haar onderrug. Na veel geprobeerd te hebben gaat ze de uitdaging aan om haar emoties achter haar rugklachten te onderzoeken. Onder het mom van ‘baad het niet dan schaad het niet’ stapt ze de studio van Michael binnen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

KOSTEN

Binnen het eerste consult ga je ervaren wat ik voor je kan betekenen. Hierna kan je kiezen uit verschillende trajecten.

Tarieven

LOCATIE

Alle consulten vinden plaats in de prachtig gelegen studio van Yoga in de Tuin. Adres: Emmaweg 86, Kortenhoef (nabij Hilversum).

Routebeschrijving

INFORMATIE

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met mij op. Of bel: 06 – 33788976

LOGO-05 klein

Bewust Creeren groepstraject

Hoe wil je invulling geven aan de volgende fase in je leven of loopbaan? Bewust Creëren bied grip op wat je werkelijk wil door in te zien wat je in de weg staat. Je ontwikkelt zelfkennis, daadkracht en vertrouwen om keuzes te maken die aansluiten bij wie jij ten diepste bent. BEWUST CREËREN GROEPSTRAJECT.

LOGO-03

HERSTEL VAN onbegrepen KLACHTEN

Op het moment dat een klacht medisch niet begrepen wordt, neemt lijden toe. Door een andere zienswijze waarbij onbewuste emoties en overtuigingen achter de klacht worden belicht, kunnen onbegrepen klachten sterk verminderen of geheel verdwijnen. HERSTEL VAN onbegrepen KLACHTEN

CONTACT

Michael Hulst
info@michaelhulst.nl
06 33788976

Vestigingslocatie:
Emmaweg 86
1241 LJ Kortenhoef (nabij Hilversum)

Back To Top