Skip to content

CONTACT

Michael Hulst
info@michaelhulst.nl
tel 06 33788976
Yoga in de tuin
Emmaweg 86, Kortenhoef
(omgeving Hilversum)

RouteBESCHRIJVING

De praktijk is gehuisvest in de studio van ‘Yoga in de Tuin’. Adres: Emmaweg 86, 1241 LJ te Kortenhoef. Emmaweg 86 is ook het adres van vergaderlocatie ‘De Hoftafel’. Je loopt voorbij De Hoftafel verder langs de heg; links van je is het water. Na ca. 30 meter is aan je rechterhand het hek van ‘Yoga in de Tuin’. Als je op de fiets bent kun je deze binnen het hek neerzetten.

Auto

Indien je met de auto bent willen wij je verzoeken om te parkeren aan het Zuidereinde of door te rijden tot aan het Kininelaantje. Aan het begin van dit laantje of bij de sportvelden waar dit laantje op uitkomt, kun je parkeren. Parkeren is overal gratis. De wandeling vanaf de sportvelden naar de studio duurt ca 4 minuten.

 

Openbaar vervoer

Met de trein kun je het beste uitstappen op station Hilversum. Daar vandaan gaat elk kwartier bus 1 richting woonwijk en winkelcentrum Kerkelanden. Uitstappen bij bushalte ‘Kerkelandenlaan’. Van daaruit is het c.a. 10 minuten lopen naar onze studio. Met een OV-fiets vanaf station Hilversum duurt het c.a. 20 minuten.

Contactformulier


  CONTACT

  Michael Hulst
  info@michaelhulst.nl
  06 33788976

  Vestigingslocatie:
  Emmaweg 86
  1241 LJ Kortenhoef (nabij Hilversum)

  Back To Top