Skip to content

Massagetherapie, je lichaam als wegwijzer.

massagetherapie

De fysieke ingang van massagetherapie zorgt ervoor dat je gemakkelijker bij je gevoel komt en er ook bij kan blijven. De aanraking is een middel om bij jouw ‘thema’s’ te komen en de functies van pijn en emoties te leren begrijpen. Je lichaam is daarbij jouw gids.

‘We hebben vaak een gesprek met z’n ‘drieën’; Michael, ikzelf en mijn lijf. Daarbij geeft mijn lijf de richting aan, het wijst waar we naartoe moeten.’ 
Monique, cliënt massagetherapie

Vestigingslocatie: Emmaweg 86, Kortenhoef
(omgeving Hilversum)

massagelogoblauw2

een bewuste aanraking opent

Je lichaam heeft een eigen ‘taal’ en ik begeleid je om deze taal te leren verstaan. Het is een heel directe vorm van contact maken waarbij snel duidelijk wordt welk deel van je lichaam om aandacht vraagt. Je gaat dit gebied waarnemen en ik vraag je om hier volledig bij aanwezig te zijn. Wat heeft dit gebied je te vertellen?

Michael maakt via zijn handen echt contact. En bij echt contact kun je niet anders dan voelen wat er is. Jan

Eventueel kijken we naar emoties en overtuigingen die achter spanning of pijn verscholen liggen. In hoeverre je hier woorden aan geeft bepaal jezelf. De aanraking alleen kan al voldoende zijn om spanning los te laten en klachten te doen wegvallen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

KOSTEN

Binnen het eerste consult ga je ervaren wat ik voor je kan betekenen. Hierna kan je kiezen uit verschillende trajecten.

Tarieven

LOCATIE

Alle consulten vinden plaats in de prachtig gelegen studio van Yoga in de Tuin. Adres: Emmaweg 86, Kortenhoef (nabij Hilversum).

Routebeschrijving

INFORMATIE

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, neem gerust contact met mij op, of bel: 06 – 33788976

LOGO-03

HERSTEL VAN ONBEGREPEN KLACHTEN

Op het moment dat een klacht medisch niet begrepen wordt, neemt lijden toe. Door een andere zienswijze waarbij onbewuste emoties en overtuigingen achter de klacht worden belicht, kunnen onbegrepen klachten sterk verminderen of geheel verdwijnen. HERSTEL VAN ONBEGREPEN KLACHTEN.

LOGO-05 klein

Bewust Creeren groepstraject

Hoe wil je invulling geven aan de volgende fase in je leven of loopbaan? Bewust Creëren bied grip op wat je werkelijk wil door in te zien wat je in de weg staat. Je ontwikkelt zelfkennis, daadkracht en vertrouwen om keuzes te maken die aansluiten bij wie jij ten diepste bent. BEWUST CREËREN GROEPSTRAJECT.

CONTACT

Michael Hulst
info@michaelhulst.nl
06 33788976

Vestigingslocatie:
Emmaweg 86
1241 LJ Kortenhoef (nabij Hilversum)

Back To Top