skip to Main Content

VERHUUR VAN DE STUDIO

De yogastudio van binnen
De yogastudio van binnen
Ingang Yoga in de Tuin
De yogastudio
Yoga in de Tuin foto 5

“De plek vond ik een sterk punt, dat gaf meteen een wow-factor (ondanks de regen).”

Nancy, cliënt Zijns coaching

Rust en ruimte in de tuin

Locatie

Verscholen achter een hoge heg kom je via een klein paadje bij Yoga in de Tuin. Bij goed weer kan er in de prachtige, besloten tuin lesgegeven worden. In het midden van de tuin ligt de Yoga studio die door beschutting van de bomen ook in de zomer aangenaam koel blijft. In de winter kan naast de elektrische verwarming de houtkachel aan. De Yogatuin ligt aan de Emmaweg 86 in Kortenhoef (vlakbij Hilversum).

Voor wie?

De studio is uitermate geschikt voor groepslessen zoals yoga, mindfulness en chi gong alsmede voor individuele coaching en massagesessies. Daarnaast kan de ruimte ook worden ingezet voor intervisie groepen. De studio heeft een oppervlakte van  60m2.

Faciliteiten

Aanwezig zijn; matjes, meditatiekussens, meditatiebankjes, gewone kussens en dekens. Op verzoek kunnen er ook stoelen worden geplaatst in de ruimte. Er is een toilet aanwezig en een kleine keuken voor het zetten van koffie en thee.

Duur verhuur

Verhuur kan per anderhalf uur, per dagdeel of per dag. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Michael: 0633788976 of stuur een mail naar info@michaelhulst.nl

Annuleren

Annulering is mogelijk tot 1 week voor de verhuurdag.

“Een prachtige ‘verborgen’ plek waar ik mij meteen thuis voelde.”

Linda, deelneemster yogazomerweek

copyright Michael Hulst 2020

Back To Top