skip to Main Content

Yoga, een weg naar ruimte, rust en stilte

Live YOGA online

Samen yoga doen, ook al is het online geeft een extra dimensie

Yoga wanneer jij wil.

LESROOSTER EN TARIEVEN

Yoga in de Tuin 2021

het denken valt stil

Ik sprak laatst iemand die net met yoga was begonnen. Hij vertelde mij;

“Ik kan mijn eigen gedachten na een paar yogalessen al zo veel gemakkelijker observeren zonder dat ik mij steeds identificeer met die gedachten of met de waarnemer. Dat neem ik mee in mijn werkzaamheden en dat levert mij zo veel rust op. Mijn lichaam voelt er lichter door en ik slaap zelfs veel beter. Geweldig om dat te ervaren!” 

Dit is voor mij de kracht van yoga. Het kan je meer bieden dan alleen ontspanning via rek en ademoefeningen. Door het richten van je aandacht (focussen) en het onderzoeken van lichaam en geest kan het een zeer heilzaam effect hebben op allerlei kwalen en krachtig doorwerken op je leven van alle dag.

Gezamenlijk yoga doen, ook al is het online, geeft een extra dimensie.

Vanaf 1 februari 2021 geef ik ook Live yogalessen online via Zoom. En wel op de volgende dagen:

Zaterdag 10.00
Woensdag 9.00
Donderdag 18.45

De lessen duren, inclusief korte evaluatie aan het eind, anderhalf uur. Wil je meedoen? Stuur mij dan een mailtje en vermeld daarbij je voorkeurs dag(en).

De les kan van je 10 rittenkaart worden afgeschreven. De 10 rittenkaart is 13 weken geldig en kost €120,-. Als extra mag je gratis deelnemen aan de andere twee lessen in de desbetreffende week. Je betaald dus voor één les en mag er drie in dezelfde week volgen. Naast de 10 rittenkaart is het in deze Corona periode ook mogelijk om een 5 rittenkaart te kopen. Deze kaart kost € 65,- en is 6 weken geldig.

”Verbazingwekkend fijn en goed om het zo te doen.”

Yvette, deelneemster Live yoga online

Lesrooster

Tijdens de Coronaperiode geef ik live yogalessen online. Daarmee komt het standaard lesrooster voorlopig te vervallen.
Bepaal je liever zelf de tijd waarin je een yogales volgt? Bekijk hier de verschillende YouTube filmpjes die ik heb opgenomen.

De yogastudio
De yogastudio
Yoga in de Tuin foto 7
Yoga in de Tuin foto 6
Yoga in de Tuin foto 5
Yoga in de Tuin foto 4
Yoga in de Tuin foto 3
Yoga in de Tuin foto 2
De yogapoes
Back To Top