Ga naar hoofdinhoud

YOGA, een weg naar ruimte, rust en stilte

yogateken

WAT VOOR YOGA GEEF JIJ EIGENLIJK?

Dat is voor mij een moeilijke vraag. Na de vierjarige ‘Samsara Yogaopleiding’ ben ik al snel mijn eigen vorm van yoga gaan geven. Eentje waarbij ik mijn lessen niet voorbereid, maar intuïtief laat opkomen wat er opkomt. Mijn yogalessen nodigen je uit om steeds subtieler te gaan voelen.

Het denken valt stil

Laatst sprak ik iemand die net met yoga was begonnen. Hij vertelde mij;

“Ik kan mijn eigen gedachten na een paar yogalessen al zo veel gemakkelijker observeren zonder dat ik mij steeds identificeer met die gedachten. Dat neem ik mee in mijn werkzaamheden en dat levert mij zoveel rust op! Mijn lichaam voelt er lichter door en ik slaap zelfs veel beter. Geweldig om dat te ervaren!” 

Dit is voor mij de kracht van yoga. 

Door het richten van je aandacht en het onderzoeken van lichaam en geest, kan het een zeer heilzaam effect hebben op allerlei kwalen en krachtig doorwerken op je leven van alle dag.

Ingang Yoga in de Tuin
De yogastudio
De yogastudio van binnen

PRAKTISCHE INFORMATIE

lestijden & tarief

Er is keus uit zes yogalessen per week. Ik werk met een 10 rittenkaart, die 13 weken geldig is.

Lestijden & tarief

locatie

Alle Yogalessen vinden plaats in de prachtig gelegen studio van Yoga in de Tuin in Kortenhoef (nabij de Intratuin).

Routebeschrijving

informatie

Neem gerust contact met mij op voor een gratis proefles. Of bel: 06 – 33788976

LOGOZIJNSCOACH

Zijns-coaching

Je beleeft de verbinding tussen lichaam en geest. Welke rol spelen overtuigingen bij jou? Wat voor angsten zijn daaraan gekoppeld? Heb je last van onbegrepen fysieke of mentale klachten? Ik begeleid je in het verlichten van jezelf om zo te komen tot een gezonder, vrijer en meer bevredigend leven. ZIJNS-COACHING

LOGOMASSAGTHERPIA blauw2

Massagetherapie

Je lichaam heeft een eigen taal. Je bewust worden van deze ‘taal’ is onderdeel van massagetherapie. Het is een heel directe vorm van contact maken waarbij snel duidelijk wordt welke deel van je lichaam om aandacht vraagt. Wat heeft dit gebied je te vertellen? MASSAGETHERAPIE

CONTACT

Michael Hulst
info@michaelhulst.nl
06 33788976

Vestigingslocatie:
Emmaweg 86
1241 LJ Kortenhoef (nabij Hilversum)

Back To Top