skip to Main Content

Yoga, een weg naar ruimte, rust en stilte

Yoga wanneer jij wil.

Yoga in de Tuin 2021

het denken valt stil

Ik sprak laatst iemand die net met yoga was begonnen. Hij vertelde mij;

“Ik kan mijn eigen gedachten na een paar yogalessen al zo veel gemakkelijker observeren zonder dat ik mij steeds identificeer met die gedachten of met de waarnemer. Dat neem ik mee in mijn werkzaamheden en dat levert mij zo veel rust op. Mijn lichaam voelt er lichter door en ik slaap zelfs veel beter. Geweldig om dat te ervaren!” 

Dit is voor mij de kracht van yoga. Het kan je meer bieden dan alleen ontspanning via rek en ademoefeningen. Door het richten van je aandacht (focussen) en het onderzoeken van lichaam en geest kan het een zeer heilzaam effect hebben op allerlei kwalen en krachtig doorwerken op je leven van alle dag.

Vanaf zaterdag 12 juni zijn alle lessen weer live. De lessen overdag zullen buiten plaatsvinden in de prachtige tuin van Yoga in de Tuin. Bij regenachtig weer zullen de lessen worden gegeven onder de yogatent. De avondlessen zullen in de studio van Yoga in de Tuin worden gegeven. Bekijk hier het Zomerlesrooster

Lesrooster

Bekijk hier het huidige lesrooster
Bepaal je liever zelf de tijd waarin je een yogales volgt? Bekijk hier de verschillende YouTube filmpjes die ik heb opgenomen.

De yogastudio
De yogastudio
Yoga in de Tuin foto 7
Yoga in de Tuin foto 6
Yoga in de Tuin foto 5
Yoga in de Tuin foto 4
Yoga in de Tuin foto 3
Yoga in de Tuin foto 2
De yogapoes

copyright Michael Hulst 2020

Back To Top