skip to Main Content

Wie ben ik?

Mijn naam is Michael Hulst, geboren en getogen in Amsterdam. Na het behalen van mijn HTS diploma heb ik twaalf jaar in het bedrijfsleven onder andere als Product Manager gewerkt. Toen was het genoeg en heb ik radicaal andere keuzes gemaakt.

Al tijdens mijn vierjarige Samsara Yoga opleiding in 2003 begon ik met het geven van yogalessen. Na het volgen van de vierjarige opleiding tot Holistisch Massage Therapeut (Holos) kwamen daar Massagetherapie en Zijns Coaching bij.

Ik heb veel van mijn eigen overtuigingen onderzocht die zorgden voor spanning in mijn lijf en daarmee voor fysieke klachten. Tegenwoordig laat ik mij niet meer afremmen in wat ik werkelijk wil en voelt mijn lichaam beter dan ooit.

Mensen te mogen begeleiden naar hun ¨eigen wijsheid¨, waardoor fysieke en geestelijke klachten kunnen wegvallen, ervaar ik als een groot geschenk.

Tijdens mijn yogaopleiding ben ik ook begonnen met schilderen en daar ben ik tot nu toe niet meer mee gestopt. Nieuwsgierig naar mijn schilderijen?  klik hier.

LEEF VANUIT JE EIGEN WIJSHEID

copyright Michael Hulst 2020

Back To Top