Skip to content

Hoe meer ik begrijp des te meer ik begrijp dat ik weinig weet

en hoe minder ik weet des te meer sta ik open om te begrijpen.

Michael

michael logo nieuw juni 2023

Als geboren en getogen Amsterdammer heb ik na het behalen van mijn HTS diploma twaalf jaar in het bedrijfsleven, onder andere als Product Manager, gewerkt. Toen was het genoeg en heb ik radicaal andere keuzes gemaakt.

Al tijdens de vierjarige ‘Samsara Yogaopleiding’ in 2003 begon ik met het geven van yogalessen. Na het volgen van de vierjarige opleiding tot Holistisch Massage Therapeut (‘Holos’) kwamen daar Massagetherapie en Zijns-coaching bij.

Ik heb veel van mijn eigen overtuigingen onderzocht die zorgden voor spanning in mijn lijf en daarmee voor fysieke klachten. Tegenwoordig laat ik mij niet meer afremmen in wat ik werkelijk wil en voelt mijn lichaam beter dan ooit.

Mensen naar hun ‘eigen wijsheid’ te mogen begeleiden ervaar ik als een groot geschenk.

Bekijk hier de BLOG “DE OMGEKEERDE WERELD” over hoe zelfonderzoek voor mij werkt.

CONTACT

Michael Hulst
info@michaelhulst.nl
06 33788976

Vestigingslocatie:
Emmaweg 86
1241 LJ Kortenhoef (nabij Hilversum)

Back To Top