Mijn naam is Michael Hulst, geboren en getogen in Amsterdam. Na het behalen van mijn HTS diploma heb ik twaalf jaar in het bedrijfsleven onder andere als Product Manager gewerkt. Toen was het genoeg en heb ik radicaal andere keuzes gemaakt.

Al tijdens mijn vierjarige Samsara Yoga opleiding begon ik met het geven van yogalessen. Na het volgen van de vierjarige opleiding tot Holistisch Massage Therapeut (Holos) kwamen daar Massagetherapie en Mental Coaching bij. In die periode ben ik ook begonnen met schilderen en ik ben daar tot nu toe niet meer mee gestopt.

Ik heb veel van mijn eigen overtuigingen onderzocht die zorgden voor spanning in mijn lijf en daarmee voor fysieke klachten. Tegenwoordig laat ik mij niet meer afremmen in wat ik werkelijk wil. Mensen te mogen begeleiden naar hun ¨eigen wijsheid¨ ervaar ik  als een groot geschenk.

Mijn naam is Michael Hulst, geboren en getogen in Amsterdam. Na het behalen van mijn HTS diploma heb ik twaalf jaar in het bedrijfsleven onder andere als Product Manager gewerkt. Toen was het genoeg en heb ik radicaal andere keuzes gemaakt.

Al tijdens mijn vierjarige Samsara Yoga opleiding begon ik met het geven van yogalessen. Na het volgen van de vierjarige opleiding tot Holistisch Massage Therapeut (Holos) kwamen daar Massagetherapie en Mental Coaching bij. In die periode ben ik ook begonnen met schilderen en ik ben daar tot nu toe niet meer mee gestopt.

Ik heb veel van mijn eigen overtuigingen onderzocht die zorgden voor spanning in mijn lijf en daarmee voor fysieke klachten. Tegenwoordig laat ik mij niet meer afremmen in wat ik werkelijk wil. Mensen te mogen begeleiden naar hun ¨eigen wijsheid¨ ervaar ik  als een groot geschenk.