skip to Main Content

LIVE YOGA ONLINE

“Heerlijk, net alsof ik bij jou op de mat lig.”

Sandra, deelneemster Live yoga online

Voor mij werkt dit beter dan een filmpje. Ik voel mij meer betrokken

Hans, deelnemer live yoga online

Gezamenlijk yoga doen, ook al is het online, geeft een extra dimensie.

 

Vanaf 1 februari 2021 geef ik ook Live yogalessen online via Zoom. En wel op de volgende dagen:

Zaterdag 10.00
Woensdag 9.00
Donderdag 18.45

De lessen duren, inclusief korte evaluatie aan het eind, anderhalf uur. Wil je meedoen? Stuur mij dan een mailtje en vermeld daarbij je voorkeurs dag(en).

De yoga Zoom les kan van je 10 rittenkaart worden afgeschreven. Als extra mag je gratis deelnemen aan de andere twee lessen in de desbetreffende week. Je betaald dus voor één les en mag er drie in dezelfde week volgen. Naast de 10 rittenkaart is het in deze Corona periode ook mogelijk om een 5 rittenkaart te kopen. Deze kaart kost € 65,- en is 6 weken geldig.

”Verbazingwekkend fijn en goed om het zo te doen.”

Yvette, deelneemster Live yoga online

Back To Top