skip to Main Content
BLOG de omgekeerde wereld
BLOG de omgekeerde wereld

Deze BLOG is ontstaan uit de samenwerking tussen Petulia van Tiggelen en Michael Hulst. Beiden begeleiden we cliënten naar een vrijer en bewuster leven. Tijdens onze eigen reis naar meer bewustzijn komen we regelmatig onze eigen weerstanden tegen.

Telkens weer zien we dat onze overtuigingen, die weerstanden bij ons creëren, volledig onjuist zijn en dat de waarheid tegengesteld is aan de overtuigingen die we hebben. Vandaar de naam “De omgekeerde wereld”. In deze BLOG vind je onze persoonlijke verhalen die een licht schijnen op veel voorkomende verkeerde ideeën.

Verlangen

Verlangen

Jarenlang, misschien wel heel mijn leven, was ik afgestemd op de donkere kant van het…

read more

Dingen moeten af

Vanochtend werd ik wakker met een nasty, stekende spierpijn in mijn linkerschouder. Ik had er…

read more

Licht en gemakkelijk

Een poosje geleden heb ik gewerkt aan een nieuwe website voor het presenteren van mijn…

read more

Je hoeft geen grenzen te stellen!

Afgelopen traject-dag van ‘Bewust creëren’ zei een deelneemster: ‘het lukt mij niet goed om mijn…

read more

copyright Michael Hulst 2020

Back To Top