Een traject voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige impuls die richting geeft

Voor wie?

Heb je behoefte aan verdieping in je leven of werk? Ben je op zoek naar jouw eigenheid of sta je op een belangrijk kruispunt in je leven?
Heb je relatie of werk gerelateerde vragen of uitdagingen? Dan kan Bewust creëren veel voor je betekenen.

Jouw proces staat centraal

Bewust creëren is een persoonlijk ontwikkeltraject waarbij je je richt op vragen die op dit moment in jouw leven spelen. Waar ben je goed
in? Wat wil je werkelijk? Hoe wil je invulling geven aan de volgende fase in je leven of loopbaan? Je krijgt grip op wat je wilt en wat je in
de weg staat.

Bewust creëren bestaat uit twee verschillende modules:

– LEVEN EN WERKEN VANUIT JE TALENT
– HET TALENTPROJECT

Elke module bestaat uit zeven trajectdagen verspreid over vier maanden. Tussen de trajectdagen door werk je met persoonlijke opdrachten. Deze zijn zowel gericht op het ontwikkelen van je bewustzijn als op je vermogen om het geleerde toe te passen binnen je eigen werk en leefomgeving. Zo ontstaat er een duurzaam veranderingsproces.

Opbouw en methodiek

De modules bestaan uit lichaamsgerichte oefeningen, meditaties, opstellingen, visualisaties, kennisoverdracht, inzicht-lessen en mentaal onderzoek. Het ervaren van je lichaam is een belangrijk onderdeel van het traject. Het zorgt ervoor dat er stilte in je hoofd ontstaat zodat antwoorden op essentiële vragen vanuit je hart omhoog kunnen komen.

Je leert patronen te zien en te doorbreken en je Talent in te zetten. Uitgangspunt is dat je zelf het instrument van verandering bent. Doorleefde ervaringen en persoonlijke inzichten maken dat het traject beklijft in de dagelijkse praktijk van je werk en leven.

We werken met kleine groepen van maximaal 8 deelnemers. De groep voegt als spiegel een krachtige extra dimensie toe aan je eigen unieke proces.

Wat is de opbrengst

  • Antwoorden op voor jouw actuele vragen.
  • Je unieke Talent ontdekt.
  • Weten hoe dit Talent in te zetten, zodat je groeit aan betekenis voor je omgeving.
  • Versterking van je wie je werkelijk bent.
  • Minder identificatie met gedachten.
  • Nieuwe bezieling in leven en werk.
  • Je bent in staat heldere keuzes te maken over wat jij werkelijk wil. 

Module 1
LEVEN EN WERKEN VANUIT JE TALENT

Binnen deze module ga je bewust ruimte maken voor wie jij bent en wat jij wil. Je gaat ontdekken wat jou uniek maakt en onderzoekt wat jou tegenhoudt om te leven vanuit je volle potentieel.

Je ontdekt je unieke Talent. Met je Talent word je geboren. Het is wat jou van nature gemakkelijk afgaat en je zo vanzelfsprekend doet dat je vaak niet in de gaten hebt dat het een Talent is! Je krijgt oefeningen aangereikt om je bewustzijn te vergroten en je gaat op zoek naar beperkende overtuigingen die jouw potentieel in de weg staan.

Aan het einde van dit traject kan je met een heldere blik naar oude patronen kijken en heb je antwoorden op voor jou belangrijke vragen. Je kan het geleerde toepassen en er effectief naar handelen.

Module 2
HET TALENTPROJECT

Binnen deze module willen we je uitdagen om jezelf meer zichtbaar te maken in de wereld om je heen.  We vragen je om vanuit je Talent een concreet projectplan te gaan uitvoeren op een andere manier dan je tot nu toe gewend was. Dit kan gaan om een werkgerelateerd plan of om een persoonlijk plan.

Hoe reageert de buitenwereld op je aanpak? Hoe reageer je daar zelf op? Lukt het om meer ruimte te maken voor verbinding met je hart? Wat dient je Talent en wat is je valkuil? Dit zijn vragen die je tijdens je reis zal tegenkomen en zelf zal beantwoorden.

We begeleiden je bij elke stap van jouw persoonlijke pad. Samen met de groep ontwikkel en spiegel je elkaar. Aan het einde van dit traject heb je iets neergezet op een andere manier dan je van jezelf gewend was en heb je meer vertrouwen in je eigen-wijsheid. 

TRAINERS 

PETULIA VAN TIGGELEN

Petulia maakt gebruik van haar achtergrond als film en theater regisseur en heeft een driejarige coachingsopleiding tot veranderkundige aan de “Pulsar Academie” afgerond.

Petulia: ‘Ik ben nu negen jaar bewust bezig met het verhelderen van mijn Talent. Elke keer vind ik hier weer een nieuwe dimensie in. Het leren kennen van mijn Talent als ‘woord’ gaf mij een sterke impuls: Dit is wat je bent. Laat maar zien!’

TRAINERS

MICHAEL HULST

Michael maakt gebruik van zijn achtergrond als yogadocent, massagetherapeut en mental coach waarbij hij onder andere door ‘The Work’ van Byron Katie is geïnspireerd.

Michael: ‘Bewust creëren gaat over ruimte maken voor mijzelf. Alle gedachten en emoties die deze ruimte inperken wil ik daarom onderzoeken. Als ik vanuit mijn Talent leef versterk ik mijn verlangen en een groot verlangen is een krachtige impuls om te creëren.’

Praktische Informatie

DATA EN KOSTEN
Per module zijn er zeven trajectdagen die bestaan uit vier vrijdagen en drie zaterdagen.

Tijd vrijdagen: 9.30 tot en met 17.30
Tijd zaterdagen: 13.15 tot en met 18.15

Voor actuele data en kosten klik hier

LOCATIE
Alle trajectdagen vinden plaats in de prachtig gelegen studio van: Yoga in de Tuin | Emmaweg 86 in Kortenhoef.

TALENT-DAG
Regelmatig geven wij een Talent-dag. Op deze dag ga je jouw unieke Talent ontdekken, zodat je het als leidraad mee kan nemen in je werk en leven. Talent onderzoek is onderdeel van Bewust creëren en zodoende een goede introductie voor dit persoonlijke ontwikkeltraject. Voor meer informatie klik hier.

INFORMATIE EN INSCHRIJVING
Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met Michael Hulst 06- 33788976  of Petulia van Tiggelen 06-23464522. Mailen kan ook naar info@michaelhulst.nl